Vilka är Acme Gruppen?

Vilka är Acme Gruppen?

Vilka är Acme Gruppen?

Vi är en kreativ reklambyrå i Helsingborg som består av ett sammansvetsat team på 6 personer med visionen att förbättra uppfattningen kring varumärken. Vi har en bred kompetens och en lång erfarenhet inom företaget vilket gör att vi kan erbjuda en helhetslösning inom området, vilket vi är otroligt glada över! Vi vet att det idag handlar om att sticka ut, bli hörd och växa i den digitala världen för att etablera ett starkt varumärke i modern tid.

Vårt arbete är vår livsstil, detta är vad vi kallar för Acme Livsstilen – Vi jobbar som ett, både internt men även tillsammans med kunden. Vi bygger långa och starka relationer, vi lämnar aldrig ifrån oss ett arbete om det inte är perfekt.

En annan filosofi som vi utgår ifrån är att syftet alltid möter passionen. Syftet kan beskrivas som behovet, tex en film som behöver produceras. Passionen gör det till något bättre. Den bakomliggande kreativiteten som tänder gnistan. Tänk dig en lägereld. Berättelser är alltid bättre runt en tänd brasa än en som inte är tänd. Alla har virke men inte alla har en tändsticka som i slutändan lyckas tända brasan.

Det finns lika många visuella lösningar som det finns sand i Sahara.

Trots detta ser merparten av visuell kommunikation idag identisk ut. Resultatet är en tillvaro av medialt brus där ingen sticker ut. Vi som kreativ byrå har länge sett ett skifte i hur media konsumeras. Konsumenten är mer tränad i att avgöra vad som är reklam, och vad som är content. Saker som skriker ”reklam” går bort och content med en mer jordnära, skruvad eller mänsklig approach tilltalar mer. Vår passion gör även att vi har ett öra mot marken att vi är medvetna om att vissa saker går i vågor, andra består. En bredd i vårt team gör att vi kan hämta det bästa ur två världar.

Vår nisch till skillnad från andra reklambyråer är att vi verkligen är en “kreativ byrå”, vi förespråkar det kreativa, de annorlunda lösningarna, de vrickade lösningarna. Sånt man inte ser någon annanstans.

Vi sitter idag i området Gåsebäck i Helsingborg och alla i teamet har sina rötter från Skåne. Från vår lokal producerar vi dagligen lösningar åt våra kunder. Vi arbetar med kunder som IKEA, Ica, Helsingborgs stad, Everfresh och Ellas hjältar. Vill ni läsa mer om varje projekt så hittar ni allt samlat under våra projekt.